четвер, 29 жовтня 2009 17:15

"Зеніт" спростував інформацію про нового тренера

"Зеніт" спростував інформацію про нового тренера
"Зеніт" не підтверджує інформацію про те, що італійський тренер Лучано Спаллетті очолить команду з наступного сезону, повідомив прес-аташе футбольного клубу з Санкт-Петербурга Олексій Петров.

У четвер, 29 жовтня, італійське видання Gazzetta dello Sport повідомило, що Спаллетті ще 1 жовтня підписав дворічний контракт з "Зенітом", який почне діяти після закінчення чемпіонату Росії. За відомостями газети, контракт, сума якого склала 8 мільйонів євро, може бути продовжений ще на рік. Очікується, що офіційно про це буде оголошено в листопаді, повідомляє видання.

"Лучано Спаллетті кілька тижнів тому приїжджав до Петербурга з ознайомлювальними цілями. Більше з того часу жодних переговорів з ним не було", - розповів Олексій Петров.

У поточному сезоні пітерський клуб змінив наставника: після звільнення 10 серпня голландського фахівця Діка Адвоката виконуючим обов"язки головного тренера "Зеніта" був призначений Анатолій Давидов, який позбувся приставки "в.о." 3 жовтня.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" спростував інформацію про нового тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі