середа, 30 вересня 2009 12:35

"Зеніт" може підписати нового тренера протягом двох тижнів

"Зеніт" може підписати нового тренера протягом двох тижнів

Пітерський "Зеніт" визначив коло кандидатів на посаду головного тренера, яка стала вакантною після звільнення в серпні голландця Діка Адвоката.

Основним кандидатом на пост наставника є італієць Лучано Спаллетті, а в разі його відмови "Зеніт" зробить пропозицію чорногорцю Міодрагу Божовичу, пише видання "Спорт-Экспресс".

Спаллетті у вересні подав у відставку з поста головного тренера "Роми", після чого домовився про роботу коментатором на італійському телебаченні. Божович в даний час є наставником російського клубу ФК "Москва". Як відзначає "Спорт-Экспресс", "Зеніт" може підписати контракт з новим тренером протягом двох тижнів.

Після відставки Діка Адвоката виконуючим обов"язки головного тренера "Зеніта" став Анатолій Давидов. Керівники клубу кілька разів заявляли, що якщо Давидов наприкінці сезону-2009 досягне гарних результатів, то він може залишитися на посту головного тренера.

Під керівництвом Давидова "Зеніт" виграв п"ять матчів у чемпіонаті Росії та одну гру звів унічию. За сім турів до закінчення турніру команда займає третє місце, відстаючи на три очки від московського "Спартака" і на сім - від "Рубіна". Крім того, при Давидові "Зеніт" вилетів з Ліги Європи, програвши за сумою двох зустрічей португальському "Насьйоналу".

Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" може підписати нового тренера протягом двох тижнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі