понеділок, 30 березня 2009 12:58

Щоб виступати в КХЛ "Соколу" потрібно 15 мільйонів

Щоб виступати в КХЛ "Соколу" потрібно 15 мільйонів

Генеральний менеджер київського "Сокола" В"ячеслав Завальнюк заявив, що його команда потрапить в КХЛ не раніше ніж через два-три роки.

"Поки що не зрозуміло, де гратиме "Сокіл" в наступному сезоні - у Вищій лізі Чемпіонату Росії або в білоруській Екстралізі. Все вирішуватиметься після закінчення сезону. Також, ми, перш, ніж ухвалювати рішення, в якій лізі виступати, повинні розуміти, які умови виставлять нам і росіяни, і білоруси. Ось тоді і прийматимемо рішення.

Поки що не зрозуміло, де гратиме "Сокіл" в наступному сезоні

Поки про участь в Континентальній хокейній лізі мова не йде. Плани брати участь в КХЛ у нас є, але це буде не скоро. Дай Бог, щоб ці плани здійснилися через два-три роки. Для українського хокею це буде величезний прорив.

Щоб виступати в КХЛ бюджет команди повинен бути як мінімум 15 мільйонів доларів. До того ж, клуб повинен володіти всією необхідною інфраструктурою. Грати можна б було в Палаці спорту, якщо, звичайно, провести там реконструкцію.

Найголовніше - це заміна льодового устаткування, яке вже застаріло, поміняти необхідно і борти. Ну і поставити пластикові сидіння. Тоді Палац спорту в майбутньому зміг би приймати на належному рівні матчі КХЛ", - цитує функціонера fraza.ua.

За матеріалами livesport.ru,

Зараз ви читаєте новину «Щоб виступати в КХЛ "Соколу" потрібно 15 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі