понеділок, 19 січня 2009 14:42

Менеджер "Сокола" про ситуацію в клубі

Генеральний менеджер київського "Сокола" В"ячеслав Завальнюк в інтерв"ю виданню "Спорт день за днем" розповів про фінансові труднощі і назвав варіанти розвитку подій.

"На зборах у ФХР ми піднімали важливе питання. За теперішнього становища наш клуб зобов"язаний оплачувати переїзд і перебування в Києві команд-гостей. Зараз це стає вельми проблематичним, - відзначив Завальнюк. - По зарплатах все нормально - існують лише невеликі затримки. А ось з преміями ситуація не така веселкова: поки розплатились з хокеїстами лише за три матчі".

Кажучи про можливий вступ в КХЛ, він відзначив: "КХЛ - це серйозні фінансові витрати: на арену, на інфраструктуру. У нинішньому підвішеному стані говорити про наш вступ до цієї ліги складно. Навесні пройде нарада, на якій вирішуватимемо подальшу долю клубу. Шанс, що ми заявимося в КХЛ, є, але він мінімальний".

"Навряд чи ми гратимемо в українській лізі - все-таки вона слабка, але ще є Білорусія. Повторюся, ситуація вирішиться навесні. Першочерговим питанням наших зборів будуть, звичайно, фінанси. Від них і залежить, який з варіантів ми виберемо", - відзначив генменеджер.

championat

Зараз ви читаєте новину «Менеджер "Сокола" про ситуацію в клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі