понеділок, 19 січня 2009 09:37

"Сокіл" змушують покинути російську вищу лігу

"Сокіл" змушують покинути російську вищу лігу
Виконавчий директор ФХР Валерій Фесюк розповів, що український "Сокіл" счерез фінансові труднощів покине російську вищу лігу.

"Відповідно до регламенту вищої ліги іноземні учасники чемпіонату оплачують проїзд і проживання російським клубам, які виїжджають за кордон на гостьові матчі. Кияни звернулися з проханням звільнити клубний бюджет від такого навантаження.

Заяву "Сокола" ми, звичайно, розглянемо. Але ситуація тут дуже делікатна. Регламент повинен ставити усі іноземні клуби в однакові умови. І якщо ми допоможемо київській команді, казахські учасники "вишки" будуть мати право вимагати теж саме. Тому задовольнити прохання "Сокола" буде дуже складно — перед тим, як сказати "так" чи ні", ФХР прорахує усі можливі наслідки такого рішення. Наприклад, треба опитати усі російські клуби, перед якими встане перспектива самостійно оплачувати виїзди за кордон", — цитує Фесюка "СПОРТ-ЭКСПРЕСС".

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" змушують покинути російську вищу лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі