неділя, 01 листопада 2015 13:03

Словенська стіна для збірної України

Словенська стіна для збірної України
Ханданович може стати серйозною перешкодою на шляху збірної України до Франції. Фото: sports.ru

Міланський "Інтер" повернув собі лідерство у чемпіонаті Італії. Учора ввечері підопічні Роберто Манчіні вдома обіграли римську "Рому", 1:0 і обійшли її на одне очко. Єдиний гол у матчі в середині першого тайму забив опорник Гарі Медель.

"Інтер" міг подвоювати перевагу, але надійно діяв голкіпер суперника Войцех Щенсни. Утім, навіть гра поляка була затьмарена феноменальним словенським голкіпером Саміром Хандановичем. "Рома" назагал володіла ініціативою у матчі, краще комбінувала, але пробити 30-мільйонного голкіпера (саме стільки "Інтер" вимагав рік тому у "Барселони" за Хандановича) не змогли.

У першому таймі словенець парирував удар Джеко головою упритул, хоча не надто сильний, а потім дістав м'яч після пострілу Майкона.

Після перерви ліквідував вихід Салаха один на один, а епізод, який дозволив провідним спортивним виданням Італії – Gazzetta dello sport та Сorriere Dello Sport – поставити голкіперу господарів 8 за 10-бальною системою трапився на 65 хвилині (на відео дивіться, з 1.35). Ханданович спочатку парирував удар Флоренці, встиг підвестися і зреагувати на добивання Салаха.

8 листопада "Інтер" зіграє у Турині проти нинішнього клубу Василя Прийми, а 14-го на поле "Львів-Арени" вийде, судячи з усього, один з найкращих на момент, разом з Кейлором Навасом та Давидом Де Хеа, голкіперів Європи.

Де Хеа нам уже показав, що буває, коли голкіпер суперника упіймає кураж.

Зараз ви читаєте новину «Словенська стіна для збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі