вівторок, 31 травня 2011 14:52

Шевченко не вірить у "фарт Блохіна"

Шевченко не вірить у "фарт Блохіна"

Капітан національної збірної України Андрій Шевченко вважає, що успішно виступити на домашньому Євро-2012 допоможе тренерський талант Олега Блохіна, а не його знаменитий "фарт", пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Я не вірю у "фарт Блохіна", але вірю в його тренерський талант і наш тренерський штаб. Ще я вірю в талант українських футболістів. Потрібно показувати хорошу гру, потихеньку стабілізувати склад і награвати футболістів, які через рік будуть представляти країну на Євро- 2012", - сказав Шевченко, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

За словами Шевченка, старожили збірної позитивно сприйняли призначення Блохіна на посаду головного тренера.

"У нас залишилися приємні спогади про чемпіонат світу. Стосунки залишилися хороші, так як ми завжди підтримували зв'язок. Олег Володимирович, як завжди, з величезним бажанням, зі своєю впевненістю, чітко провів перший день, дав усім установку. У команді одразу ж утворилося позитивна атмосфера.

Також тренер сказав, що незалежно від віку та кількості проведених матчів за збірну, у кожного буде шанс проявити себе. Якщо людина скористається ним, для нього завжди знайдеться місце в основному складі", - зазначив він.

Нагадаємо, 1 червня збірна України в Києві зіграє з командою Узбекистану. 6 червня українці в Донецьку приймають французів.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не вірить у "фарт Блохіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі