середа, 08 липня 2009 12:54

Серена Вільмс хоче зіграти супергероїню у Голлівуді

Серена Вільмс хоче зіграти супергероїню у Голлівуді

Переможниця Вімблдону Серена Вільямс має намір після закінчення спортивної кар"єри спробувати себе у кінематографі. Таку заяву, як повідомляє ресурс WorstPreviews спортсменка зробила в одному з останніх інтерв"ю.

"Я люблю грати, але у мене поки не було такої можливості. Ймовірно тому, що весь мій час і сили забирає теніс. Якби мені дали шанс, я б хотіла зіграти яку-небудь супергероїню. З моєю статурою тільки і грати в бойовиках. Я б навіть трюки могла сама виконувати. Серйозно, у мене б це непогано вийшло", - сказала Вільямс.

Варто відзначити, що у березні 2009 року Серена Віьямс зізнавалася, що завжди мріяла писати і висловила впевненість, що з неї вийшов би відмінний сценарист. Шанси Серени на зміну роду діяльності досить великі. У неї широкі зв"язки у Голлівуді, вона навіть зустрічалася якийсь час з відомим режисером Бреттом Ратнером.

Нагадаємо, що на початку липня Серена Вільямс у фіналі Вімблдону обіграла свою сестру Венус і втретє у своїй кар"єрі стала переможцем цього турніру.

У бажанні залучитися до кінематографу Вільямс не самотня. Перша ракетка світу Роже Федерер, який також переміг на останньому Вімблдоні, давно намагається екранізувати свою власну біографію. Тенісист хотів би бачити у головній ролі Бреда Пітта.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільмс хоче зіграти супергероїню у Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі