субота, 01 жовтня 2011 12:54

"Сандерленд" відсторонив від тренувань свого скандального захисника

"Сандерленд" відсторонив від тренувань свого скандального захисника

"Сандерленд" відсторонив від тренувань захисника команди Тайтуса Брамбла, який був затриманий поліцією за звинуваченням у зґвалтуванні і зберіганні наркотиків.

Головний тренер "Сандерленда" Стів Брюс прокоментував це рішення клубу.

"При тому рівні зарплати, яку отримують футболісти, у них повинні бути певні моральні зобов'язання. Не думаю, що гравці можуть до ранку стовбичити в нічному клубі на наступний день після гри, особливо після того, як ми зазнали поразки від "Норвіча". Я б на їхньому місці не розслаблявся, а працював на тренуваннях і постарався надалі грати краще, ніж у цей понеділок. Це сумно, але, на жаль, звичайна річ для сучасного футболу.

Мене ніщо не зіб'є з вибраного курсу. Я давно у своїй професії, і гравці неодноразово підводили мене. Це лише посилює в мені прагнення боротися з обставинами. Така моя реакція. Хоча буває, що я чешу в потилиці і думаю: "Якого біса я взагалі цим займаюся?"

У гравців зазвичай є одна спільна риса: в основному вони є вихідцями з робітничого класу. Більшість не втрачає коренів і пам'ятає, де вони народилися і виросли. Але деякі віддаляються від робочого класу - з тими-то грошима, які вони отримують.

У випадку Тайтуса він не повинен був опинятися в цій ситуації. Йому не можна було залишатися в нічному клубі до другої години ночі. Я не заперечую того, що футболісти мають право розслабитися, провести вечір в клубі, але не на наступний день після поразки. Це прояв неповаги до клубу, тренеру і вболівальників. На матч з "Норвічем" приїхала тисяча наших фанатів. Запитайте їх, чи міг Тайтус Брамбл йти в нічний клуб на наступний день - всі вони скажуть ні.

Мені не потрібно влаштовувати якусь комендантську годину для футболістів. Переважна більшість з них згідні зі мною. Вони так само засмучені і шоковані цією історією, як я. Сподіваюся, ця неприємна ситуація згуртує їх. Сподіваюся, ми зуміємо правильно підійти до матчу з "Вест Бромвічем" і домогтися потрібного результату.

Сподіваємося, Тернер готовий замінити Брамбла. Його повернення зайняло багато часу. Якщо хто і готовий до випробувань, то це Майкл. У нього правильне ставлення до справи. Він дуже багато працював, щоб набрати форму після страшної травми коліна, і я можу без зайвих раздумів сказати, що він буде грати", - цитує Брюса Express.co.uk.

Футболіст був затриманий поліцією в середу, допитаний, а потім відпущений під заставу.

Зараз ви читаєте новину «"Сандерленд" відсторонив від тренувань свого скандального захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі