субота, 09 квітня 2011 16:06

"Жертва" Джібріля Сіссе судиться із "Сандерлендом"

"Жертва" Джібріля Сіссе судиться із "Сандерлендом"

Досить несподіване зізнання зробив голова правління "Сандерленда" Найалл Куїнн. Один з уболівальників порушив проти клубу судовий процес через травму, яку він отримав після того, як під час тренування команди у сезоні 2008/09 французький нападаючий Джібріль Сіссе (на фото) замість воріт влучив йому в обличчя.

"У нас був один уболівальник, якого серйозно травмували, - наводить слова Куїнна Ukfootball. - Здається, це сталося після того, як Джібріль Сіссе бив по воротах приблизно з 20 ярдів. Зараз це може здатися смішним, але він потрапив у вболівальника, і той отримав серйозну травму. Зараз той вболівальник з нами судиться".

Що цікаво, на початку 2011 року Сіссе подав до суду на президента "Олімпіакоса" Вангеліса Марінакіса. Французький футболіст вимагає стягнути з Марінакіса компенсацію за моральну шкоду, заподіяну образливими висловлюваннями расистського спрямування.

Раніше Сіссе оголосив про своє бажання влітку залишити Грецію через постійні образи з боку вболівальників на свою адресу.

Нагадаємо, Сіссе перейшов у "Панатінаїкос" у червні 2009 року, підписавши з грецьким клубом контракт на чотири роки. Французький форвард став найбільш високооплачуваним футболістом в історії цієї команди - за новим контрактом він заробляє два мільйони фунтів на рік.

Зараз ви читаєте новину «"Жертва" Джібріля Сіссе судиться із "Сандерлендом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі