вівторок, 27 вересня 2011 13:08

"Шальке" очолив колишній тренер

Німецький футбольний клуб "Шальке-04" отримав нового головного тренера. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Команду очолив голландець Хуб Стевенс, який вже працював з "Шальке" з 1996 по 2002 роки. На посту наставника німецького клубу Стевенс змінив Ральфа Рангніка, який пішов у відставку через синдром хронічної втоми.

57-річний Стевенс підписав контракт до 30 червня 2013 року. Перше тренування команди голландець проведе вже 27 вересня. Дебютний матч "Шальке" під керівництвом Стевенса відбудеться 29 вересня - цього дня німецький клуб зіграє на своєму полі з ізраїльським "Маккабі" в Лізі Європи.

Стевенс в період роботи з "Шальке" виграв з цією командою Кубок УЄФА сезону-1996/97 і два Кубки Німеччини. Після відходу з "Шальке" тренер працював з німецькими "Гертою", "Кельном" і "Гамбургом", голландськими "Родою" і ПСВ, а також з австрійським "Зальцбургом".

"Шальке" в семи матчах чемпіонату Німеччини сезону-2011/12 набрав 12 очок. Команда займає п'яте місце в турнірній таблиці. Після першого туру групового етапу Ліги Європи в активі у німецького клубу одне очко.

Зараз ви читаєте новину «"Шальке" очолив колишній тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі