середа, 27 липня 2016 13:42

"Шахтар" залишається фаворитом, але на нашому стадіоні штучне покриття" - наставник "Янг Бойз"

"Шахтар" залишається фаворитом, але на нашому стадіоні штучне покриття" - наставник "Янг Бойз"
Аді Хюттер shakhtar.com

Наставник швейцарського "Янг Бойз" Аді Хюттер прокоментував поразку від донецького "Шахтаря" у матчі Ліги чемпіонів. Зустріч у Львові завершилася з рахунком 2:0 на користь "гірників".

"У нас добре вийшли перші 15 хвилин. Ми створили кілька моментів. Але після цього відрізку нам стало складно втримати той темп, в якому ми розпочали гру. Спортсмени "Шахтаря" продемонстрували свої індивідуальні якості і клас. Нам було важко протистояти такій сильній команді.

Хочеться похвалити нашого воротаря. Він справді провів дуже хороший поєдинок. Ми можемо доволі спокійно ставитися до цього результату. Нам прикро, що пропустили 2 м'ячі, але "Шахтар" був сьогодні сильніший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надіюсь, що я зможу підучити українську мову" - Паулу Фонсека

Надія помирає останньою. Ми розуміємо, що нам буде неймовірно важко проти такого сильного суперника. Вдома нам потрібно провести ідеальний матч. На власному стадіоні ми досить вдало виступаємо, тому не можна сказати, що перед нами стоїть нереальне завдання. Але ще раз зазначу, що вдома нам потрібно зіграти ідеально. Тільки тоді у нас з'явиться шанс.

"Шахтар" нас нічим не здивував. Це нам вдалося здивувати "гірників". Ми сильно провели старт першого тайму. За 15 хвилин ми подали 4 чи 5 кутових. Після цього гравці "Шахтаря" показали чудовий відсоток виграних єдиноборств, підвищили швидкість і почали грати агресивніше у центрі поля. Ми не змогли витримати такий темп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важко оцінити, чий чемпіонат кращий - український чи швейцарський" - наставник "Янг Бойз"

Ми чудово розуміємо, що вдома нам буде важко. Але на нашому стадіоні штучне покриття. Це важливий фактор. Нам потрібно грати дуже компактно та агресивно. Так як ми це робили сьогодні у стартові 15 хвилин. "Шахтар" в будь-якому випадку залишається очевидним фаворитом нашої пари. Але я не залишаю надій на те, що нам все вдасться.

Якби можна було повернути час назад, я все одно виставив би той самий склад".

Цікаво, що виліт команди до Швейцарії запланований сьогодні на 19:00.

"Можете вважати, що це рішення було прийнято тому, що "Янг Бойз" дуже сподобалося у Львові", - пожартував з цього приводу Хюттер.

Додамо, що матч-відповідь пройде 3 серпня у Берні.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" залишається фаворитом, але на нашому стадіоні штучне покриття" - наставник "Янг Бойз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі