четвер, 26 серпня 2021 01:00

"Шахтар" відігрався в матчі з "Монако" і вийшов до Ліги чемпіонів

"Шахтар" відігрався в матчі з "Монако" і вийшов до Ліги чемпіонів
"Шахтар" двічі пропустив у першому таймі. Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" у драматичному матчі зміг відігратися в матчі Ліги чемпіонів проти "Монако". Український клуб вийшов до Ліги чемпіонів.

Підопічні Роберто Де Дзербі катастрофічно почали поєдинок. "Монако" шаленим пресингом втискав "Шахтар" у газон харківського стадіону. Уже до перерви підопічні Ніко Ковача забезпечили собі комфортну перевагу – 2:0. Обидва м'ячі забив Бен Єддер.

Монегаски дивом не забили третій гол після грубої помилки Вітао.

Після перерви "Шахтар" перехопив ініціативу. Однак справжніх гольових моментів не було аж до 73-ї хв., коли Патрік, Траоре й Марлос розіграли дивовижну комбінацію, яка закінчилася точним ударом сивочолого бразильця.

За новими правилами призначили додатковий час, який став зоряним для таланта гірників Михайла Мудрика. Спочатку він у карколомному підкаті перервав пас суперника, підвівся, здійснив ривок, вирвався на оперативний простір і віддавав під удар партнеру.

Однак вийшло краще, ніж ми сподівалися. Рубен Агілар зрізав м'яч у власні ворота – 2:2.

Від такого удару "Монако" не оговтався: 2:2 у харківській грі й 3:2 на користь "Шахтаря" в сумі двох матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яремчук із "Бенфікою" гратиме в Лізі чемпіонів

У паралельних поєдинках "Шериф" Юрія Вернидуба зіграв унічию – 0:0 на виїзді із загребським "Динамо" й уперше в історії пробився в Лігу чемпіонів. Також там гратиме "Зальцбург", який знову переміг данський "Брондбю" – 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" відігрався в матчі з "Монако" і вийшов до Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі