пʼятниця, 16 жовтня 2015 20:53

"Шахтар" тричі забив "Динамо" на "Олімпійському"

"Шахтар" тричі забив "Динамо" на "Олімпійському"
gazeta.ua

32 794. Саме стільки вболівальників прийшли сьогодні на матч "Динамо" і "Шахтаря". Не аншлаг. Можливо, на відвідуваність вплинув не дуже зручний час початку матчу (19:00). Або вболівальники зараз більше думають про національну збірну України. У понеділок перша команда країни грала на "Олімпійському" з іспанцями. І тепер на хлопців Михайла Фоменка чекає плей-офф раунд Євро-2016.

Зранку стало відомо, що Андрій Ярмоленко підписав з "Динамо" новий п'ятирічний контракт. А ввечері вкотре стало зрозуміло, чому Ігор Суркіс так не хоче відпускати лідера команди. Майже вся гра киян будувалася через Ярмоленка. Андрій міг забивати сам (і не один раз - моментів вистачало) і створював моменти для партнерів. Але реалізувати їх не вдалося.

У такому випадку поляки кажуть, що не використані моменти люблять мститися. Це аналог нашого - не забиваєш ти, то забивають тобі. "Шахтар" зробив це тричі. Гол у "роздягальню" на 41-й хвилині провів Марлос. Перед матчем він говорив, що на полі буде війна і він зробить все, щоб здобути три пункти.

Після перерви Алекс Тейшейра оформив свій черговий дубль у чемпіонаті України. На 59-й хвилині бразилець забив після розіграшу штрафного. А на 67-й хвилині Алекс втік від Віди, зблизився з Шовковським і рикошетом від штанги довів рахунок до 3:0.

Ну і який матч "Динамо" і "Шахтаря" без вилучення? На 89-й хвилині з поля пішов Дерліс Гонсалес. 21-річний парагваєць у перерві замінив Олега Гусєва.  

Після цієї перемоги "Шахтар" зрівнявся з "Динамо" за очками у турнірній таблиці. 

Ще відзначимо, що у перерві матчу президент Федерації футболу України Андрій Павелко вручив Віктору Коваленку "Золоту бутсу" молодіжного Кубка світу. "Слава Україні" - відповів гравець "Шахтаря".  

Додамо, що наступного тижня у нас Ліга чемпіонів. "Динамо" чекає в гості на лондонський "Челсі", а "Шахтар" проведе виїзний матч проти шведського "Мальме". 

11-й тур

"Динамо" - "Шахтар" - 0:3

Гол: Марлос (41), Алекс Тейшейра (59, 67)

"Динамо": 1.Шовковський - 2.Сілва, 4.Велозу (Юнес Беланда, 72), 5.Антунеш, 6.Драгович, 10.Ярмоленко, 11.Мораес, 16.Сідорчук, 19.Гармаш (Буяльський, 64), 20.Гусев (Гонсалес, 46), 24.Віда

"Шахтар": 30.Пятов - 33.Срна (Дентіньо, 84), 5.Кучер, 44.Ракицький, 31.Ісмаілі, 6.Степаненко, 8.Фред, 29.Тейшейра, 10.Бернард (Ньому, 75), 11.Марлос (Коваленко, 76), 21.Гладкий

Попередження: Гонсалес, 57, Данило Сілва, 78, Юнес Беланда, 80 - Тейшейра, 3

Вилучений: Гонсалес, 89 (друга жовта)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" тричі забив "Динамо" на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі