пʼятниця, 25 березня 2011 18:17

"Шахтар" оштрафував 10 вболівальників за перепродаж квитків

"Шахтар" оштрафував 10 вболівальників за перепродаж квитків

10 вболівальників донецького "Шахтаря" оштрафовано за перепродаж квитків на домашній матч "гірників". Про це повідомляє прес-служба донецького клубу.

Після домашньої гри Ліги чемпіонів з італійською "Ромою", яка відбулася 8 березня, співробітниками правоохоронних органів було складено протоколи на 10 осіб, які здійснювали перепродаж квитків на цей матч. Всі затримані були оштрафовані, а квитки, призначені для перепродажу - вилучені.

Для п'ятьох уболівальників складання протоколу закінчилося тільки штрафом і вилученням квитків. Інші люди, що намагалися перепродати квитки, куплені за допомогою сезонних абонементів і карт Fan ID до відкриття вільного продажу, заплатили штраф і втратили не тільки квитки на матч, але і свої карти та абонементи.

До того ж, власникам карток і особам, які брали участь у перепродажу, заборонено оформляти нові Fan ID. А один уболівальник крім карти Fan ID позбувся двох сезонних абонементів ФК "Шахтар".

"Заходи, вжиті відносно даних осіб, є першим етапом боротьби з перекупниками і послужать попередженням всім іншим, хто прагне заробити на перепродажу квитків, - зазначив Олександр Атаманенко, генеральний директор "Донбас Арени". - Наша мета - надати можливість реалізувати право пріоритетної покупки квитків саме тим уболівальникам, які завжди приходять на стадіон підтримати команду, а не тим, хто використовує цю можливість для досягнення власної фінансової вигоди".

Цікаво, що у числі анульованих виявилися карти 5 учасників "Парафан-клубу". Уболівальникам цієї категорії клуб створює комфортні умови для перегляду футболу на "Донбас Арені" і забезпечує безкоштовними квитками на матчі "Шахтаря, в тому числі і на єврокубкові поєдинки.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" оштрафував 10 вболівальників за перепродаж квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі