понеділок, 07 березня 2011 15:37

"Сподіваюсь, на "Донбас Арені" буде багато жінок" - Луческу про матч з "Ромою"

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу не пам'ятає свого дебюту у Лізі чемпіонів. Про це румунський фахівець сказав на традиційній передматчевій прес-конференції. Завтрашній матч-відповідь проти римської "Роми" в рамках 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи стане першим європоєдинком для молодого наставника "вовків" Вінченцо Монтелли.

"У мене їх вже стільки було, що першого я не пам'ятаю. Я провів у єврокубках десь 170 матчів. Щодо призначення Монтелли на пост наставника "Роми", то з його приходом гра команди трохи змінилася. Можна сказати, що повернулися часи Спалетті. Думаю, завтра "Рома" зіграє за схемою 4-3-3."

Мірча Михайлович зізнався, що ще не говорив з Клаудіо Раньєрі, тепер вже екс-наставником римлян.

"Поговорю з ним пізніше. Зараз головне підготуватись до завтрашнього матчу."

Через дискваліфікацію "Рома" залишилась без Менеза та Кассетті.

"Не думаю, що їхня відсутність сильно позначиться на грі "Роми".

Напередодні у Донецьку пройшов сильний снігопад. Сьогодні працівники "Донбас Арени" очищають територію навколо арени від снігу. Про поле на стадіоні Лучесу не турбується.

"Воно знаходиться у чудовому стані. Працівники стадіону відмінно попрацювали. Завтра поле ні в якому разі не вплине на гру."

Матч з "Ромою" відбудеться 8 Березня — у Міжнародний жіночий день.

"У перше чергу для нас святом буде перемога над "Ромою". Сподіваюсь, завтра на стадіоні буде багато жінок. Вони дуже хороші вболівальники. Наша перемога буде гарним подарунком для них."

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що матч "Шахтар" - "Рома" судитиме англієць Говард Вебб. Спочатку на гру призначили іншого жителя Туманного Альбіону Мартіна Аткінсона.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюсь, на "Донбас Арені" буде багато жінок" - Луческу про матч з "Ромою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі