субота, 05 березня 2011 12:23

Суперник "Шахтаря" вирвав три очки на останній хвилині

Суперник "Шахтаря" вирвав три очки на останній хвилині

У першому матчі 28-го туру чемпіонату Італії з футболу "Рома" у гостях обіграла "Лечче" 2:1. Суперник донецького "Шахтаря" по Лізі чемпіонів вирвав перемогу в самій кінцівці поєдинку.

Римляни відкрили рахунок у середині першого тайму. На 32-й хвилині Мірко Вучініч здійснив рейд з центру поля у штрафний і прохід завершився прекрасним ударом в нижній кут 0:1.

Після цього команда Вінценцо Монтелла вирішила зберегти рахунок, але жителі півдня зуміли вирівняти становище. На 75-й хвилині Мунарі навісив, а Джакомацці головою відправив м'яч у "дев'ятку" 1:1. І лише під завісу "Ромі" вдалося здобути три очки. На 90-й хвилині Боррьело б'є головою - Мунарі зіграв рукою в своїй штрафній, а Пісарро чітко реалізував пенальті 1:2.

Головний тренер "Лечче" Луїджі Де Каніо після матчу заявив, що, на його думку, арбітр кілька разів помилився не на користь його команди: "Арбітр не призначив як мінімум три пенальті - так мені здалося. Рефері підніс свисток до губ, але не знайшов в собі сил дати свисток".

Нагадаємо, що "Шахтар" також здобув перемогу в драматичному поєдинку з ПФК Севастополь.

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Шахтаря" вирвав три очки на останній хвилині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі