понеділок, 21 лютого 2011 14:55

"Рому" очолить колишній гравець

"Рому" очолить колишній гравець

Новим головним тренером італійського футбольного клубу "Рома" стане 36-річний Вінченцо Монтелла, який багато років грав за римську команду. Офіційно про призначення цього фахівця поки не оголошено, проте це буде зроблено найближчим часом, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

На посту наставника команди Монтелла змінить Клаудіо Раньєрі, який пішов у відставку 20 лютого після поразки "Роми" у матчі чемпіонату Італії з "Дженоа" (3:4). По ходу цієї зустрічі римляни вели з рахунком 3:0, але потім пропустили чотири м'ячі.

Монтелла грав за "Рому" з 1999 по 2009 роки, при цьому 2007 і 2008 роки футболіст провів в оренді в лондонському "Фулхемі" і генуезькій "Сампдорії". За збірну Італії форвард провів 20 матчів і забив три м'ячі. Після закінчення ігрової кар'єри Монтелла очолив юнацьку команду "Роми" (для футболістів не старше 15 років).

Передбачається, що Монтелла тренуватиме "Рому" як мінімум до кінця сезону-2010/11. Команда продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів - в першому матчі 1 / 8 фіналу цього турніру римляни поступилися донецькому "Шахтареві" (2:3). У чемпіонаті Італії "Рома" займає восьме місце з відставанням у 16 очок від лідируючого "Мілана".

Зараз ви читаєте новину «"Рому" очолить колишній гравець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі