четвер, 17 лютого 2011 18:40

Семеро фанатів "Шахтаря" влаштували п'яну бійку в центрі Риму

Семеро фанатів "Шахтаря" влаштували п'яну бійку в центрі Риму

Семеро вболівальників донецького "Шахтаря" були затримані в середу в Римі за хуліганські дії після матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Роми".

За інформацією видання Vocegiallorossa, вчора вночі вболівальники української команди в нетверезому стані влаштували масштабну бійку на площі Пьяцца дей Чинквеченто, поблизу центрального залізничного вокзалу Терміні. У бійці брали участь тільки фани донецького клубу.

На місце події відразу ж прибули поліцейські, які оточили прилеглу територію і спробували заспокоїти хуліганів. Однак деякі вболівальники надали поліції серйозний опір, за що і були доставлені у відділок. Ніхто з уболівальників серйозно не постраждав. Їм була надана швидка медична допомога на місці.

Під варту взято сім громадян України - чоловіки у віці від 19 до 37 років.

Нагадаємо, в середу, 16 лютого, в першому матчі 1/8 Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" на Стадіо Олімпіко в столиці Італії обіграв "Рому" - 3:2.

Після поразки від донецького клубу фанати "Роми" влаштували акції протесту біля бази римської команди.

За матеріалами calcionews.net

Зараз ви читаєте новину «Семеро фанатів "Шахтаря" влаштували п'яну бійку в центрі Риму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі