пʼятниця, 13 вересня 2024 10:35

Роналду набрав у соцмережах понад 1 млрд підписників

Роналду набрав у соцмережах понад 1 млрд підписників
На соцмережі нападника Аль-Насра та збірної Португалії Кріштіану Роналду підписалося понад 1 мільярд акаунтів. Фото: instagram.com

На соцмережі нападника збірної Португалії 39-річного Кріштіану Роналду підписалося понад 1 млрд акаунтів.

У розрахунок бралося шість соціальних мереж: Instagram (понад 639 млн), Facebook (понад 170,5 млн), X (колишній Twitter – понад 113 млн), YouTube (понад 60,5 млн), Kuaishou (понад 9,3 млн) та Weibo (понад 7,5 млн). Про це футболіст повідомив у Instagram.

"Ми увійшли в історію! Це більше, ніж просто цифра - це свідчення нашої спільної пристрасті, прагнення та любові до гри та не тільки. Від вулиць Мадейри до найбільших світових сцен, я завжди грав для своєї родини та для вас, і тепер нас разом вже мільярд. Ви були зі мною на кожному кроці, через усі злети та падіння. Ця подорож - наша спільна подорож, і разом ми довели, що немає меж тому, чого ми можемо досягти. Дякую за віру в мене, за вашу підтримку і за те, що стали частиною мого життя. Найкраще ще попереду, і ми будемо продовжувати боротися, перемагати і творити історію разом", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена Роналду потрапила в рейтинг іспанського Forbes і знялась для обкладинки

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Португальський нападник є найпопулярнішим користувачем Instagram.

Португальський футболіст Кріштіану Роналду створив власний YouTube-канал. Роналду назбирав перший мільйон підписників за 90 хв.

Зараз ви читаєте новину «Роналду набрав у соцмережах понад 1 млрд підписників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі