пʼятниця, 13 вересня 2013 18:09

Роналду атакував Бейла перед дебютним матчем

Найдорожчий футболіст світу півзахисник Гарет Бейл дебютує у складі мадридського "Реала" 14 вересня у матчі чемпіонату Іспанії з "Вільярреалом". Про це заявив головний тренер мадридців Карло Анчелотті, повідомляє BBC. Анчелотті підкреслив, що він поки не визначився, чи з'явиться Бейл на поле в стартовому складі або вийде на заміну.

За словами Анчелотті, Бейл знаходиться в хорошій формі і сповнений ентузіазму у зв'язку з майбутнім дебютом. Тренер планує використовувати футболіста на правому фланзі атаки.

Бейл перейшов в "Реал" 1 вересня з лондонського "Тоттенхема". Трансферна вартість гравця, за оцінками ЗМІ, склала 100 мільйонів євро і стала рекордною в історії футболу. При цьому в сезоні-2013/14 Бейл через травму ноги ще не провів жодного матчу повністю.

10 вересня Бейл зіграв за збірну Вельсу в матчі з Сербією, який валлійці програли з рахунком 0:3. У цій зустрічі Бейл вийшов на заміну і провів на полі 32 хвилини.

Бейл встиг провести з командного кілька тренувань. На одному з них зірка "Реала" Роналду пішов у жорсткий підкат на Бейла. Іспанські журналісти відразу відзначили цей момент.

Зараз ви читаєте новину «Роналду атакував Бейла перед дебютним матчем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі