неділя, 15 березня 2009 10:32

Роджер Федерер стане батьком (ФОТО)

Екс-перша "ракетка" світу швейцарець Роджер Федерер знову почав писати на своєму офіційному сайті. Так, після майже п"ятимісячної перерви він поділився з уболівальниками новиною, що цього літа стане батьком..


Мірка і Роже вже 9-ий рік разом (Reuters)

"У мене є приголомшливі новини, якими я хочу зі всіма поділитися. Мірка і я станемо батьками цього літа. Мірка вагітна, і ми дуже щасливі стати справжньою сім"єю. Наша мрія збувається. Ми дуже любимо дітей, і ця дитина стане першою для кожного з нас", - розповів Федерер. Мірка себе добре почуває і все проходить нормально", - додав він.

Цікаво, що під цим повідомленням, датованим 12 березня, уболівальники вже залишили 2404 коментарів!

Зараз Федерер займає друге місце в світовому тенісному рейтингу. На цьому тижні швейцарець візьме участь в турнірі серії "Мастерс" в Індіан-Уеллсі (США). До речі, якщо Федерер виграє стартовий поєдинок, а українець Сергій Стаховський пройде Іво Карловича, то в 1/16 вони зіграють між собою.

Федерер і Ваврінець, кращим досягненням якої стало 76-е місце в світовому тенісному рейтингу, почали зустрічатися в 2000 році, коли вони виступали на Олімпіаді в Сіднеї.

За матеріалами sport.segodnya.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Роджер Федерер стане батьком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі