четвер, 12 березня 2009 13:19

Тренер відмовився працювати з Роже Федерером

Тренер відмовився працювати з Роже Федерером

Відомий тренер з тенісу Даррен Кейхілл, який у минулому працював з американцем Андре Агассі, відмовився тренувати другу ракетку світу Роже Федерера. Головною причиною відмови австралійського наставника стала необхідність багато подорожувати по світу разом з Федерером, який бере участь в багатьох турнірах, повідомляє AFP.

На початку 2009 року Кейхілл якийсь час тренував Федерера, але у результаті вирішив, що не зможе працювати з швейцарським тенісистом. Відзначимо, що у минулому австралієць тренував не тільки Агассі, але і свого співвітчизника Ллейтона Х"юїта.

Що стосується Федерера, то обов"язки його тренера час від часу виконуватиме наставник збірної Швейцарії в Кубку Девіса Северин Люті. Спортсмен і наставник співробітничали протягом останніх півтора років, тому, за словами Федерера, в його підготовці нічого не зміниться, запевняє lenta.ru.

Довідка gazeta.ua

Роджер Федерер (нім. RogerFederer; нар. 8 серпня 1981 року в Базелі, Швейцарія) - видатний швейцарський тенісист, перша ракетка світу з 2 лютого 2004 року по 18 серпня 2008 року, 13-разовий переможець турнірів "Великого шолома" в одиночному розряді. Олімпійський чемпіон 2008 року в парному розряді (із Станісласом Ваврінка).

Володар багатьох тенісних рекордів, зокрема за тривалістю безперервного перебування в ранзі першої ракетки світу (237 тижнів), виграшу двох турнірів Великого Шолома по п"ять разів підряд (Вімблдон 2003-2007 і Відкритий чемпіонат США 2004-2008), серії виходу у фінали турнірів Великого Шолома (10 фіналів поспіль) і серії виходу в півфінали турнірів Великого Шолома (19 півфіналів поспіль, продовжується). Останніми роками його найголовніший суперник - Рафаель Надаль, який змістив швейцарця з першої сходинки рейтингу ATP в серпні 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Тренер відмовився працювати з Роже Федерером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі