середа, 15 липня 2009 13:04

Родріго повернеться в "Динамо" після важкої хвороби

Родріго повернеться в "Динамо" після важкої хвороби

17 липня закінчується термін контракту бразильського захисника Родріго з "Сан-Паулу" і гравець повертається у київське "Динамо".

Захисник не грає з початку травня, коли йому поставили діагноз "легенева емболія". Зараз Родріго знаходиться у "фінальній стадії" лікування і готується попрощатися з партнерами, оскільки продовження оренди практично виключено. Мета "Сан-Паулу" - повернути Родріго в "Динамо" в ідеальному стані.

Віце-президент "Сан-Паулу" Карлос Баррос Сілва так роз"яснив ситуацію в інтерв"ю Globo: "Лікарі поступово зменшують дозу ліків, які приймає Родріго. Після того, як він перестане їх приймати, повинно пройти п"ять днів – і Родріго може приступати до повноцінної роботи. Ми повернемо футболіста в "Динамо" у відмінному стані".

Нагадаємо, що Родріго став гравцем "Динамо" у 2005 році, підписавши 5-річний контракт. У 69 матчах захисник забив 18 голів. У 2007 році Родріго повернувся у Бразилію і у складі "Фламенго" (4 матчі) став чемпіоном країни. Повернувшись з "Фламенго" Родріго вдруге відправився в оренду додому, на цей раз у "Сан-Паулу" (20 матчів – 3 голи).

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Родріго повернеться в "Динамо" після важкої хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі