четвер, 12 січня 2012 10:48

Роберт Кубіца отримав черговий перелом

Роберт Кубіца отримав черговий перелом

Екс-пілот "Лотус-Рено" Роберт Кубіца, який продовжує курс реабілітації після аварії на ралі на початку минулого року, пошкодив ногу в результаті невдалого падіння на льоду недалеко від будинку в Пьєтразанте (Італія), інформує autosport.com.

За відомостями видання, що посилається на близькі до польського гонщика джерела, Кубіца повторно зламав велику гомілкову кістку правої ноги, яка постраждала в аварії. 27-річний пілот був доставлений в госпіталь, де пройшов медичне обстеження.

Джерела стверджують, що нова травма відкладе термін повернення Кубіци в спорт як мінімум на три тижні.

У середу керівник "Феррарі" Стефано Доменікалі спростував інформацію про те, що має намір запросити поляка на тести, як тільки він повністю відновиться після травми.

"Перш ніж обговорювати подібні варіанти, необхідно почекати і подивитися. Лікування таких травм затягується на довгий термін, тому до того, як він буде повністю здоровий, будувати якісь плани рано", - сказав Доменікалі.

Кубіца пропустив весь минулий сезон, в "Лотус-Рено" його замінив німець Нік Хайдфельд, який, у свою чергу, в серпні поступився місцем бразильцеві Бруно Сенні.

Перед початком сезону-2012 "Лотус", який змінив назву, повністю оновив і склад основних пілотів, запросивши чемпіона світу-2007 фіна Кімі Райкконена і француза Ромена Грожана і відмовившись від послуг Сенни і росіянина Віталія Петрова.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Кубіца отримав черговий перелом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі