середа, 22 липня 2020 09:41

Ребров відмовив "Динамо"

Ребров відмовив "Динамо"
Сергій Ребров виграв два титули в Угорщині. фото: rangado.hu

Повернення 46-річного Сергія Реброва на пост головного тренера київського "Динамо" не відбудеться. Наставник угорського "Ференцвароша", отримавши днями пропозицію від українського клубу, відповів відмовою.

Тепер керівництво "Динамо" змушене перейти до розгляду інших кандидатів на посаду головного тренера команди. Незважаючи на чутки навколо наставника луганської "Зорі" Віктора Скрипника, кандидатура цього фахівця поки що не є пріоритетною для "біло-синіх". Повідомляє dynamo.kiev.ua

Крім того, як стало відомо, в "Динамо" взагалі не розглядають варіант із запрошенням Юрія Калитвинцева. А ось кандидатура головного тренера полтавської "Ворскли" Юрія Максимова в полі зору керівництва "Динамо" залишиться.

Нарешті розглядається варіант із запрошенням іноземного фахівця, але це точно не хорват Ненад Б'єліца, про якого повідомлялося напередодні. Ім'я цього тренера на час початкової стадії переговорів тримається в суворій таємниці, але воно прекрасно відомо українському вболівальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, що здатен зробити Скрипник у "Динамо"

Минулого понеділка Ігор Суркіс відправив у відставку попередній тренерський штаб на чолі з Олексієм Михайличенком.

Зараз ви читаєте новину «Ребров відмовив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі