понеділок, 15 серпня 2011 10:36

"Реалу" порадили придбати Неймара і віддати його "Шахтареві"

"Реалу" порадили придбати Неймара і віддати його "Шахтареві"

Кореспондент спортивного ресурсу Bleacher Report Майкл Томас вважає, що "Реал" повинен придбати форварда "Сантоса" Неймара вже в це трансферне вікно, а потім негайно віддати бразильця в оренду донецькому "Шахтарю" на сезон 2011/12.

"Перехід в український гранд дозволить Неймару приєднатися до інших бразильців топ-рівня - Дугласа, Вілліана, Фернандіньо, Адріано, Тейшейри, Жадсона (якщо він залишиться).

Регулярно виступаючи за одну з найсильніших європейських команд (доведено виходом у чвертьфінал ЛЧ), Неймар міг би адаптуватися до місцевого футболу, граючи на високому рівні.

"Реал" зміг би скласти думку про гравця, ґрунтуючись не на одній грі "Сантоса" проти "Барселони" у клубному ЧС, а на основі всього сезону в цілому. Та й у самого Неймара шанси перемогти "Барселону" будуть вищими, якщо він битиметься з нею в складі "Шахтаря", а не "Сантоса", - упевнений Томас.

Відзначимо, інформація про інтерес "Шахтаря" до Неймара проходила ще півтора роки тому.

Зараз ви читаєте новину «"Реалу" порадили придбати Неймара і віддати його "Шахтареві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі