четвер, 23 червня 2011 10:19

"Сантос" втретє завоював Кубок Лібертадорес

"Сантос" втретє завоював Кубок Лібертадорес

Бразильський "Сантос" виграв Кубок Лібертадорес - найпрестижніший клубний футбольний турнір Південної Америки. У ніч на 23 червня "Сантос" у повторному фінальному матчі переміг на своєму полі уругвайський "Пеньяроль" з рахунком 2:1, повідомляє Reuters. Тиждень тому в першому матчі в Монтевідео була зафіксована нічия 0:0.

У повторній грі голи у складі "Сантоса" забили Неймар і Данило. На 80-й хвилині за рахунку 2:0 захисник бразильського клубу Дурвал відправив м'яч у свої ворота. Незважаючи на те що "Сантос" базується в однойменному місті, матч фіналу Кубка Лібертадорес проходив в Сан-Паулу.

"Сантос" завоював Кубок Лібертадорес втретє. Перші два рази він виграв цей трофей в 1962 і 1963 роках, коли лідером команди був Пеле. "Пеньяроль" перемагав у Кубку Лібертадорес п'ять разів (востаннє - в 1987 році).

19-річний нападаючий "Сантоса" Неймар, що вважається одним із найталановитіших молодих футболістів світу, нещодавно домовився про особистий контракт з мадридським "Реалом". Іспанському клубу залишилося домовитися з "Сантосом" про трансферну вартість гравця. "Сантос" просить за Неймара 45 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Сантос" втретє завоював Кубок Лібертадорес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі