четвер, 19 серпня 2010 08:49

Бразильський "Інтер" виграв Кубок Лібертадорес

Бразильський "Інтер" виграв Кубок Лібертадорес

Бразильський футбольний клуб "Інтернасьонал" з міста Порту-Алегрі виграв Кубок Лібертадорес - південноамериканський аналог європейської Ліги чемпіонів. Про це повідомляє Associated Press. У фінальному матчі-відповіді з мексиканським "Чівас" "Інтернасьонал" переміг з рахунком 3:2. У першій грі бразильці також домоглися перемоги (2:1).

У матчі-відповіді, який пройшов у Порту-Алегрі, рахунок на 43-й хвилині відкрив футболіст "Чівас" Марко Фабіан де ла Мора. У другому таймі три м'ячі забили гравці "Інтернасьонала" - по разу відзначилися Рафаел Собіс, Леандро і Джуліано. У доданий час Патрісіо Араухо скоротив розрив в рахунку, але домогтися більшого мексиканцям не вдалося.

"Інтернасьонал" став володарем Кубка Лібертадорес вдруге у своїй історії. Вперше бразильський клуб виграв почесний трофей в 2006 році, коли за "Інтернасьонал" виступав півзахисник Алекс, який в даний час грає за московський "Спартак".

У грудні 2010 року "Інтернасьонал" візьме участь у клубному чемпіонаті світу. Путівка на цей турнір була забезпечена бразильцям незалежно від результату фіналу Кубка Лібертадорес, оскільки "Чівас" не може представляти на клубній першості планети Південну Америку.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бразильський "Інтер" виграв Кубок Лібертадорес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі