Ексклюзиви
неділя, 24 жовтня 2021 19:28

"Реал" переміг "Барселону" в ель-класико

"Реал" переміг "Барселону" в ель-класико
"Реал" конролював гру. Фото: Reuters

Суперник "Шахтаря" в Лізі чемпіонів мадридський "Реал" здобув перемогу в ель-класико, здолавши на виїзді суперника "Динамо" "Барселону" з рахунком – 2:1. У "вершкових" відзначилися Давід Алаба та Лукас Васкес. У каталонців дебютний гол забив Серхіо Агуеро.

До середини першого тайму точилася рівна гра, а потім ініціативою заволодів "Реал". В одній із атак Алаба з-за меж карного майданчика красивим обвідним ударом відкрив рахунок.

У другому таймі більше нагод знову було в мадридців. Однак долю матчу було вирішено в доданий арбітром час. Спочатку Піке упав у карному майданчику гостей й став вимагати пенальті. Футболісти "Реала" провели гостру контратаку й Лукас Васкес добив м'яч у ворота.

На останній доданій хвилині "Барселона" скоротила відставання. Після красивої комбінації гол забив Серхіо Агуеро. На більше господарів не вистачило – 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський забив "Удінезе"

"Реал" на даний момент посідає 1-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 20 очок в 9 матчах. "Барселона" знаходиться на 8-му місці. Каталонці змогли набрати 15 очок за 9 ігор чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" переміг "Барселону" в ель-класико». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути