середа, 20 травня 2009 11:49

Раньєрі вирішив заробити на своєму звільненні

Раньєрі вирішив заробити на своєму звільненні

Колишній головний тренер "Ювентуса" Клаудіо Раньєрі, звільнений зі свого поста 18 травня, добиватиметься від клубу виплати компенсації за дострокове розірвання контракту. За словами Раньєрі, в угоді з "Ювентусом", розрахованій до кінця червня 2010 року, є пункт про виплату тренерові півтора мільйонів євро.

Раньєрі вже попросив свого адвоката Маттіа Грассані подати на "Ювентус" до суду. Тренер розповів, що генеральний менеджер клубу Лоран Блан обіцяв йому, що у разі дострокового розірвання контракту наставник отримає півтора мільйони євро. Проте тепер Блан не збирається виконувати обіцянку.

В даний час "Ювентус" продовжує виплачувати Раньєрі зарплату, але планує робити це лише доти, поки тренер не знайде собі нову роботу. Після відставки Раньєрі виконуючим обов"язки головного тренера "Ювентуса" був призначений колишній футболіст клубу Чіро Феррара.

За два тури до кінця чемпіонату Італії - 2008/09 "Ювентус" займає третє місце. Команда випереджає "Фіорентіну", яка йде на четвертій позиції, на одне очко. До кінця чемпіонату "Ювентусу" залишилося зіграти з "Сієною" і "Лаціо".

За матеріалами Лента, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Раньєрі вирішив заробити на своєму звільненні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі