субота, 24 квітня 2010 18:33

"Зоря" перемагає "Ворсклу" і обганяє конкурентів

"Зоря" перемагає "Ворсклу" і обганяє конкурентів

"Зоря" в рідних стінах обіграла "Ворсклу" - 2:1 і, набравши 26 очок, обігнала в турнірній таблиці відразу двох конкурентів - "Чорноморець" та "Іллічівець".

Враховуючи, що маріупольці свій матч в цьому турі вже зіграли, а "Чорноморець" чекає зустріч з "Шахтарем", слід визнати, що на 12-е місце "Зоря" вийшла не на кілька годин або добу, а з певною упевненістю в завтрашньому дні .

Матч проти "Ворскли" склався для господарів непросто. Підопічні Миколи Павлова володіли ініціативою, і кілька разів Шуховцеву довелося по-справжньому вступити в гру. Але наприкінці першого тайму арбітр поставив "крапку" у ворота гостей (спірним був епізод), і Силюк вивів свою команду вперед.

У середині другого тайму Полянський скористався грубою помилкою в обороні гостей і зробив рахунок 2:0. Здавалося, що для "Ворскли" все пропало, але пенальті, реалізований Маркоскі, подарував полтавчанам надію.

"Зорі" довелося пережити кілька неприємних хвилин, і все ж перемога була за господарями - 2:1. "Зоря", до речі, виграв третій з чотирьох останніх матчів.

Прем"єр-ліга, 27-й тур

"Зоря" - "Ворскла" - 2:1

"Зоря": Шуховцев, Чайковський, Рудика, Єзерський, Шевчук (Мілько, 62), Полянський, Скоба, Білий, Силюк (Картушов, 90 +3), Лазарович, Джихані (Семененко, 30).

"Ворскла": Величко, Ярмаш (Краснопьоров, 72), Даллку, Медведєв (Матвєєв, 46), Цуррі, Кулаков, Маркоскі, Чеснаков, Єсін, Сачко, Янузі (Чичиков, 77).

Голи: Силюк (39, з пенальті), Полянський (68) - Маркоскі (86, з пенальті).

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" перемагає "Ворсклу" і обганяє конкурентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі