середа, 29 квітня 2009 17:29

"Вбив би його! Аж руки сверблять" - Кличко

"Вбив би його! Аж руки сверблять" - Кличко

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO і WBO українець Володимир Кличко в інтерв`ю "Московському комсомольцю" розповів, що британець Девід Хей, з яким він вийде в ринг 20 червня на стадіоні "Veltins Arena" у Гельзенкірхені, вже дістав його своїми заявами.

"Зрозуміло, що для розкрутки бою і самого себе Хей може вигадувати все, що йому завгодно, але коли він почав з"являтися в майках з нашими відрізаними головами - це вже перебір. Нехай, я його суперник, але коли він приходить на прес-конференцію в майці з відрізаною головою мого брата! Причому Хей, надягаючи ці майки, всім пояснює, який він організував крутий піар, і ще глумливо при цьому посміхається: мовляв, ось який я розумний і сміливий! Таке я не маю наміру йому пробачати!

"Що стосується покарання британця, то ще раз повторю: я розпускаю руки тільки в ринзі".

"Якщо ж говорити серйозно, то і в німецькому, і в американському законодавствах є жорсткі закони. І якщо я їх порушу, тобто наб"ю Хею фізіономію поза межами рингу, то потім можуть виникнути проблеми: у нього зі здоров"ям, а у мене - з правосуддям".

"Чесне слово - вбив би його! Аж руки сверблять. Але тоді на мене чекають суд і в"язниця! Так що давайте дочекаємось 20 червня, коли всі ці питання можна буде вирішити на ринзі", - підсумував Кличко.

Чемпіон, "Московський комсомолец"

Зараз ви читаєте новину «"Вбив би його! Аж руки сверблять" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі