понеділок, 11 січня 2010 16:48

"У "Зорю" може перейти тільки Леонардо" - Палкін

"У "Зорю" може перейти тільки Леонардо" - Палкін

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін спростував інформацію про те, що луганську "Зорю" вслід за Богданом Шустом і Володимиром Єзерським можуть поповнити також інші гравці команди Луческу - Ігор Дуляй, Маріуш Левандовскі і Джуліус Агахова.

"Чесно кажучи, такі варіанти навіть не розглядалися, - цитує Палкіна "Спорт-Экспресс в Украине". - Не думаю, що ці футболісти мають бажання відправитися в "Зорю". Якщо легіонери погоджуються на оренду, то, як правило, віддають перевагу зарубіжним клубам.

Єдиний легіонер "Шахтаря", для якого, на наш погляд, можливість випробувати себе в "Зорі" стала б прийнятною альтернативою тому, що з ним відбувається зараз, це Леонардо, у якого практично немає шансів закріпитися в донецькій команді - зокрема через ліміт.

Проте агенти бразильського захисника говорять, ніби розглядають прийнятніші варіанти. Подивимося, що з цього вийде. У будь-якому випадку футболістові потрібно якомога більше грати."

Палкін також відзначив, що найближчим часом не варто чекати трансферних новин, пов"язаних з гравцями "Шахтаря". "Думаю, до літа ніхто не піде. Імен тим більше назвати не можу. Час від часу преса пише про інтерес іменитих європейських клубів до Вілліана, Жадсона, Фернандіньо, Ілсиньо, проте поки немає жодної вартої уваги офіційної пропозиції. Отже, і говорити нема про що", - сказав гендиректор донецького клубу.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"У "Зорю" може перейти тільки Леонардо" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі