субота, 09 січня 2010 17:39

"Зоря" орендувала Єзерського і Шуста

"Зоря" орендувала Єзерського і Шуста

"Зоря" завершила луганський етап підготовки до весняної частини Чемпіонату України з футболу і в п"ятницю, 8 січня, команда Анатолія Чанцева відправилася на перші збори до Туреччини, які триватимуть до двадцятого січня.

У цей період луганці проведуть два товариські поєдинки. Суперниками "Зорі" будуть: представник російської Прем"єр-ліги "Спартак" (Нальчик) і азербайджанська команда "Олімпік".

На збори Анатолій Чанцев взяв наступних футболістів: Парит Джихані, Микита Каменюка, Сергій Колесніченко, Владислав Огиря, Ігор Чайковський, Ігор Скоба, Сергій Шевчук, Вадим Мілько; Максим Ковальов, Ігор Левченко, Матвій Бобаль, Максим Білий, Вассура, Максим Лисовой, Сергій Малий, Сергій Силюк, Ігор Шуховцев, Тарас Лазаровіч, Олександр Волков, Денис Скепський, Єгор Картушов, Дмитро Хомчиновський, Егидіус Вайткунас, Ігор Сікорський, Фумаса, Артем Семененко.

Зирішилося питання щодо оренди гравців "Шахтаря" Володимира Єзерського і Богдана Шуста, вони так само відправляються на збори з луганською командою.

За матеріалами ФК "Зоря"

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" орендувала Єзерського і Шуста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі