середа, 02 грудня 2009 18:57

"Суперники грають проти "Динамо" з подвійною енергією" - Маграо

"Суперники грають проти "Динамо" з подвійною енергією" - Маграо

Бразильський легіонер "Динамо" Жерсон Маграо розповів про настрій команди після прикрої втрати очок в Запоріжжі і про підготовку до завершальних матчів осінньої частини сезону в чемпіонаті України і Лізі чемпіонів.

- Нічия із запорізьким "Металургом" стала для команди несподіванкою?

- Звичайно, ми повинні були перемагати в цьому матчі. На жаль, не вийшло. Ми повинні показувати свій високий рівень в кожному матчі, тоді як всі суперники грають проти нас з подвійною енергією і мотивацією.

- Чого не вистачило, щоб все-таки привезти із Запоріжжя три очки?

- У нас були моменти, навіть пенальті на останніх хвилинах пробивали, але кожного разу чогось не вистачало. Очевидно, суперник не дозволив нам показати всього того, на що ми здатні. Та і для "Металурга" ця нічия була схожа на перемогу, для нас же - великим розчаруванням.

- Ця невдача не відбилася на мікрокліматі всередині команди?

- Звичайно, після гри всі були засмучені, але тепер ця гра у минулому. Нам необхідно проаналізувати помилки, допущені в останніх матчах, і концентруватися на майбутніх важливих іграх.

- Який настрій на майбутній матч з "Барселоною"?

- Всі розуміють, що нам необхідно виходити в плей-офф Ліги чемпіонів, тому налаштування на гру буде максимальним. Прикладемо максимум зусиль, щоб справитися з поставленим перед нами завданням.

- Вдалося подивитися поєдинок "Барселони" проти "Реала"?

- На жаль, ні. Бачив лише переможний гол у виконанні Ібрагімовича. Упевнений, незабаром тренерський штаб надасть нам можливість подивитися і проаналізувати гру каталонців, але і без того зрозуміло, що легко нам не буде.

- Були враховані помилки, допущені в матчі 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів в Каталонії?

- Думаю, перед матчем з "Барселоною" ми ще раз подивимося запис того поєдинку, і Валерій Газзаєв ще раз вкаже на помилки, допущені в Каталонії. А наскільки будуть враховані побажання тренера, покаже гра.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Суперники грають проти "Динамо" з подвійною енергією" - Маграо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі