понеділок, 30 листопада 2009 15:38

Ярмоленко не зіграв проти "Металурга" через проблеми з шиєю

Ярмоленко не зіграв проти "Металурга" через проблеми з шиєю

У матчі із запорізьким "Металургом" не взяв участь нападаючий "Динамо" Андрій Ярмоленко. Він залишився в Києві через проблеми з шиєю. На щастя, нічого серйозного не трапилося, до наступного матчу, з "Чорноморцем", Андрій буде готовий:

- У мене болить шия, тому на два дні довелося відмовитися від тренувань, - розповів про своє самопочуття Ярмоленко. - Після вихідних приступлю до тренувань в загальній групі. Пройшов обстеження у лікарів, зробили УЗІ, яке нічого страшного не виявили. Поки щодня на базі проходжу спеціальні процедури. Сподіваюся, до матчу з "Чорноморцем" буду в повній бойовій готовності.

Нагадаємо, запорізький "Металург" не дозволив "Динамо" перемогти і зміцнити лідерство в чемпіонаті. У завершальному матчі 15-го туру глядачі так і не дочекалися забитих м"ячів - 0:0.

Завдяки осічці "Динамо", "Металіст" і "Шахтар" зуміли наблизитися до лідера. Харків"яни, які займають друге місце, відстають від киян на чотири очки, "Шахтар" - на п"ять.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко не зіграв проти "Металурга" через проблеми з шиєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі