середа, 02 грудня 2009 18:33

"Вся команда підтримала Мілевського" - Нінкович

"Вся команда підтримала Мілевського" - Нінкович

Настрій динамівців після закінченню матчу "Металург" (Запоріжжя) - "Динамо" (0:0) не сприяв спілкуванню з пресою. За минулі дні емоції вляглися, увага гравців перемкнулася на підготовку до майбутніх зустрічей. Про це розповів півзахисник команди Мілош Нінковіч.

- Зараз кожне набране очко для нас дуже важливе, потрібно зберегти відрив від решти команд, щоб на фініші ніхто не нервувався. Шкода, але бувають матчі, в яких м"яч просто не йде у ворота. Здорово виглядав і "Металург", я такої самовіддачі давно не бачив. Напевно, такою грою впродовж 95 хвилин вони заслужили нічию. А те, що наші гравці не спілкувалися з журналістами після матчу... Нас теж потрібно зрозуміти.

Всі були засмучені, ніхто між собою не спілкувався навіть в автобусі. Стояла повна тиша. У інших ситуаціях від інтерв"ю особисто я ніколи не відмовляюся, але тут зробив виключення. Повторюся, журналісти і вболівальники теж повинні зрозуміти наші відчуття і емоції. У кожній грі від нас чекають мінімум 5:0. Дуже важко на виїзді забивати, за ситуації, коли вся команда притиснулася до своїх воріт.

У другому таймі в Запоріжжі ми створили пару моментів, повністю володіли ініціативою. Плюс, пенальті. Ми всі підтримали Артема Мілевського, який дуже переживає. Сподіваюся, в наступній грі наш капітан обов"язково відзначиться.

- Мілош, в п"ятницю весь світ стежитиме за жеребкуванням фінальної стадії Кубка світу-2010. Які у тебе, гравця збірної Сербії, передчуття?

- Попереднє завдання, вийти у фінальну частину Кубка світу, ми успішно вирішили. Конкретного завдання на наступне літо перед командою ще не ставили. Дуже багато що залежатиме від жеребкування, наших майбутніх суперників. У багатьох в пам"яті участь Сербії в останньому Кубку світу. Від збірній багато чого чекали, а у результаті крупні поразки. Тепер наші шанси оцінюють спокійніше. Повторюся, дуже багато що залежить від результатів жеребкування.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Вся команда підтримала Мілевського" - Нінкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі