пʼятниця, 18 липня 2008 13:12

"Шахтар" критикує позицію Суркіса

Футбольний клуб "Шахтар" в офіційній заяві прес-служби прокоментував дії голови ФФУ Григорія Суркіса на засіданні виконкому Федерації футболу України.

"Футбольний клуб "Шахтар" наполягає на тому, щоб в Раді стратегічного розвитку професійного футболу Федерації футболу України інтереси донецького клубу представляв Анатолій Попов", - сказано в офіційній заяві донецького клубу.

Цю заяву клуб пов"язав з тим, что16 липня в Києві під час засідання виконкому Федерації футболу України, в ході якого була сформована Рада стратегічного розвитку професійного футболу ФФУ, Григорій Суркіс висловився в різкій формі проти кандидата від донецького клубу Анатолія Попова, сумніваючись в його професійних і моральних якостях.

ФК "Шахтар" в своїй заяві підкреслює, що "в нашому клубі працюють тільки люди високого рівня професіоналізму і моральних якостей", а також акцентує, що тільки "клуб вирішує, хто має право представляти його інтереси в робочих органах ФФУ та інших футбольних об"єднань".

На думку представників донецького клубу, "керівництво Федерації могло б і прислухатися до думки чемпіонів, володарів Кубка і Суперкубка України, і поставитися до нього з належною повагою".

"Донецький клуб звертає увагу громадськості на той факт, що початок нового сезону ознаменувався подібного роду інцидентом, який явно не служить оздоровленню ситуації у вітчизняному футболі. ФК "Шахтар" наполягає на тому, щоб в Раді стратегічного розвитку професійного футболу ФФУ наші інтереси представляв саме Анатолій Попов. Інакше клуб відкликає свого представника з названої структури", - повідомляється в заяві клубу.

Кореспондент.net, "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" критикує позицію Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі