понеділок, 02 липня 2007 19:25

"Шахтар" про Матузалема: "Ми не дозволимо говорити з нами мовою шантажу"

Бразильський капітан "гірників" всіма можливими способами намагається піти з команди, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

Сьогодні ми отримали величезну кількість дзвінків від журналістів щодо подальшої долі капітана команди Франселіно Матузалема. Позиція футбольного клубу "Шахтар" залишається принциповою і незмінною.

У Матузалема діючий контракт з нашою командою ще на 2 роки. В даний момент ми не продаємо цього гравця і не ведемо ніяких переговорів про його продаж.

Проте агенти Матузалема продовжують чинити тиск на клуб. Вони диктують нашому клубу, коли і за скільки його продавати. Наша позиція їх не цікавить, і якщо ми не продаємо футболіста, то агенти Матузалема вимушують його не виходити на тренування, залишати розташування команди, тобто порушувати свої контрактні зобов"язання.

Нас же вони намагаються примусити погодитися на перехід Матузалема в інший клуб, тобто ставлять нам ультиматум - або Матузалем не тренуватиметься, або ви погодитеся на його перехід. За те, що Матузалем поїхав зі зборів, він буде покараний фінансово, як це передбачено в його контракті. Якщо і далі Матузалем керуватиметься "стратегією" своїх агентів, то він буде дискваліфікований.

Це шантаж, і ми не дозволимо говорити з нами мовою шантажу!

В даний момент переходу Матузалема не буде.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" про Матузалема: "Ми не дозволимо говорити з нами мовою шантажу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі