пʼятниця, 09 квітня 2010 15:42

"Шахтар" передасть Кубок УЄФА Гамбургу

"Шахтар" передасть Кубок УЄФА Гамбургу

Кубок УЄФА, завойований "Шахтарем" у минулому сезоні, відправляється до Гамбурга. Майже рік другий за значимістю європейський трофей перебував у розпорядженні "гірників".

За цей час він встиг побувати у всіх куточках України, його побачили і з ним сфотографувалися тисячі вболівальників. Але цей приз - перехідний, а значить, прийшов час повернути чашу УЄФА.

У понеділок, 12 квітня, делегація "Шахтаря" вирушить до Гамбурга, щоб урочисто передати місту, що приймає фінал Ліги Європи, головний трофей турніру.

До складу делегації увійдуть генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін, головний тренер "гірників" Мірча Луческу і хтось з футболістів. Сама церемонія відбудеться 13 квітня на рибному ринку Гамбурга о 14:00 за київським часом.

Нагадаємо у фіналі турніру "гірникам", на стадіоні Шюкрю Сараджоглу (Стамбул) довелося грати з бременським "Вердером". Основний час закінчився з рахунком 1:1. У доданий час, на 97-хвилині, Жадсон забив гол. У результаті "Шахтар" виграв 2:1, і став останнім володарем Кубка УЄФА.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" передасть Кубок УЄФА Гамбургу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі