пʼятниця, 13 лютого 2009 19:49

"Шахтар" місяць гратиме без свого найдорожчого гравця

"Шахтар" місяць гратиме без свого найдорожчого гравця

Нападаючий збірної Мексики і "Шахтаря" Нері Альберто Кастільо пройде магнітно-резонансну томографію після повернення до Донецька. Тоді ж стане відома важкість травми, отриманої в поєдинку з командою США, і точніший період відновлення.

"Лікарі збірної сказали, що у мене надрив м"яза. Дуже сильний біль. До цього у мене ніколи подібного не було, - зізнався Нері Кастільо. - В Україні ось-ось почнеться чемпіонат і зараз головне точно знати, скільки мені доведеться пропустити. Травма в дуже незручний час перед важливими матчами "Шахтаря", але потрібно з оптимізмом дивитися вперед".

Як повідомили лікарі збірної Мексики, на відновлення Нері знадобиться, щонайменше, близько місяця, пише terrikon.

Довідка Gazeta.ua

Кастільо перейшов в "Шахтар" з "Олімпіакоса" в кінці липня 2007 року за рекордну для України суму в 20 мільйонів євро ($28 млн). Але в Донецьку найдорожчий гравець нашого чемпіонату буквально провалився, після чого перейшов в оренду до "Манчестер Сіті". Але і в Англії його успіхи були украй скромними - в сумі дев"ять матчів і жодного голу. Нинішній наставник "Сіті" Марк Хьюз не бачив Кастільо гравцем своєї команди.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" місяць гратиме без свого найдорожчого гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі