пʼятниця, 06 лютого 2009 13:56

Найдорожчого футболіста України кинула дружина (ФОТО)

Найдорожчий гравець футбольного чемпіонату України мексиканець Нері Кастільо став холостяком. "Ми з Маріаною розлучилися, - зізнався Кастільо, відповідаючи на питання про те, як поживає його сім"я. - З дочкою все добре. На жаль, вже два місяці дружина не дає мені бачитися з нею. І це дуже мене турбує".

Нагадаємо, під час виступу Нері в оренді в "Манчестері Сіті" він опинився замішаним в скандалі. В день одруження з Маріаною Кастільо з"явився на фото британських таблоїдів в компанії валлійської моделі і актриси Імоджен Томас. Не дивлячись на те, що Нері відрікся від цього романа, сказавши Сегодня|спорт, що Томас - подруга партнера по збірній Мексики, незабаром його сім"я таки розпалася. Можливо, причиною тому стало повернення півзахисника "Шахтаря" до України. Принаймні ходили слухи, що Маріана загрожувала Кастільо розлученням, якщо той повернеться до Донецька.


Нері Кастільо з екс-дружиною (Фото з особистого архіву Кастільо)

Зараз, окрім Нері, в його будинку живе лише 50-річна уругвайка-домробітниця. А дружина і дочка Міріам, яка народилася в Донецьку в жовтні 2007 року, за наявною інформацією, залишилися на Туманному Альбіоні.

Кастільо перейшов в "Шахтар" з "Олімпіакоса" в кінці липня 2007 року за рекордну для України суму в 20 мільйонів євро ($28 млн). Але в Донецьку найдорожчий гравець нашого чемпіонату буквально провалився, після чого перейшов в оренду до "Манчестер Сіті". Але і в Англії його успіхи були украй скромними - в сумі дев"ять матчів і жодного голу. Нинішній наставник "Сіті" Марк Хьюз не бачив Кастільо гравцем своєї команди.

Влітку 2007 року він дебютував в складі збірної Мексики і встиг прийняти участь у двох серйозних турнірах - Кубку КОНКАКАФ і Кубку Америки. На останньому Кастільо став третім бомбардиром турніру з 4-а м"ячами. Всього ж за збірну нападаючий провів 13 ігор і забив 5 м"ячів, повідомляє sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчого футболіста України кинула дружина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі