субота, 07 лютого 2009 14:55

Гравець "Шахтаря" ледь не вдавився жуйкою під час гри

Гравець "Шахтаря" ледь не вдавився жуйкою під час гри

Мексиканський півзахисник донецького "Шахтаря" Нері Кастільо заявив, що одного разу ледь не помер на полі через жуйку, але, не дивлячись на це, не збирається відмовлятися від жування під час гри.

"Одного разу я ледь не помер на полі через те, що жуйка застрягла в горлі, але проте продовжую жувати", - заявив футболіст офіційному сайту клубу.

Цікаво, як після цього зізнання поставиться до звички гравця керівництво "Шахтаря", оскільки, думається, навряд чи хтось хоче втратити €20 млн (саме у таку суму обійшовся мексиканець українському клубу) через якусь жуйку, пише gazeta.ru.

Нагадаємо, що минулого року Кастільо намагався закріпитися в складі "Манчестер Сіті", але "городяни" відмовилися викупляти у донецької команди контракт гравця. В кінці минулого року 24-річний хавбек також встиг пограти на батьківщині за "Гвадалахару".

Кастільо перейшов в "Шахтар" з "Олімпіакоса" в кінці липня 2007 року за рекордну для України суму в 20 мільйонів євро ($28 млн). Але в Донецьку найдорожчий гравець нашого чемпіонату буквально провалився, після чого перейшов в оренду до "Манчестер Сіті". Але і в Англії його успіхи були украй скромними - в сумі дев"ять матчів і жодного голу. Нинішній наставник "Сіті" Марк Хьюз не бачив Кастільо гравцем своєї команди.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Шахтаря" ледь не вдавився жуйкою під час гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі