вівторок, 16 червня 2009 11:47

"Шахтар" цікавиться воротарем збірної Румунії

"Шахтар" цікавиться воротарем збірної Румунії

За повідомленнями румунського видання Gazeta Sporturilor, донецький "Шахтар" зацікавлений в послугах вартового воріт "Брашова" і збірної Румунії Денуца Комана. Якщо Разван Луческу залишить пост головного тренера "Брашова" (а зараз він очолює і клуб, і збірну), то воротар може піти абсолютно безкоштовно.

А сам голкіпер потрапив у пікантну ситуацію. До свого переходу до "Брашов" він тренувався з "Арджешом", а коли підписав контракт з командою Развана Луческу, розповів про те, що в "Арджеші" приймають якісь медикаменти.

Румунська футбольна влада зацікавилася словами воротаря і запросила Комана надати свідчення. Ясна річ, що в "Арджеші" не дуже задоволені чесністю Комана.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" віддав в оренду "Вердеру" форварда Марсело Моренно і повернув з "Ворскли" Костянтина Ярошенко. Ходили чутки про трансфер нападаючого харківського "Металіста" Джексона Коельо, але лікарі команди прийшли до висновку, що купувати бразильця ризиковано через травмоване коліно.

За матеріалами Football.ua, H.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" цікавиться воротарем збірної Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі