пʼятниця, 12 червня 2009 10:49

Капітан "Карпат" не хоче переходити в "Шахтар"

Капітан "Карпат" не хоче переходити в "Шахтар"

Football.ua зв"язався з капітаном "Карпат" Василем Кобіним, щоб прояснити ситуацію навколо можливого переходу уродженця Закарпаття в донецький "Шахтар".

Ми поцікавились чи Василь вже на оглядинах в Донецьку. "Я в "Шахтар"? Звідки Ви це взяли?", – випалив шокований Василь Кобін після того, як ми зв"язались з ним телефоном. "Ні, це все брехня! Я не збираюсь нікуди переходити з "Карпат". Мене тут все влаштовує".

У пресі з"явилась інформація чи дезінформація про те, що "Карпати" та "Шахтар" можуть провести серйозний обмін гравцями. Мовилось про те, що Василь Кобін вже на оглядинах в "Шахтарі", а в "Карпати" можуть перейти Єзерський та Федецький.

Окрім цього виникали підозри, що це все довершиться тим, що Кожанов, який належить "Шахтарю" також залишиться в львівському клубі. Також довершили картину розмови, що Богдан Шуст також може опинитись в таборі "зелено-білих".

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Карпат" не хоче переходити в "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі