вівторок, 31 серпня 2010 10:06

"Рено Логан" не дозволив "Феррарі" Колліни зникнути з місця аварії - ЗМІ (ФОТО)

Засоби масової інформації повідомляють, що куратор українського футбольного суддівства, італієць П"єрлуїджі Колліна став винуватцем аварії в центрі Києва, причому вів себе не як джентльмен.

Днями в центрі Києва у Бессарабського ринку "Феррарі F430" врізався в "Рено Логан" київської реєстрації, причому, здійснивши ДТП, іноземець, який сидів за кермом Ferrari негайно спробував втекти з місця події.

За словами свідка аварії, після удару водій спорткара відразу ж почав здавати задній хід і спробував залишити місце ДТП, але йому завадив другий учасник аварії - водій "Рено". Побачивши, що власник "Феррарі" намагається виїхати, він перегородив йому дорогу і почав махати руками, щоб той зупинився. І йому це вдалося.

Правда, дочекатися пояснень від водія "Феррарі" про настільки зухвалу поведінку не вдалося. Точніше, власник "Рено" слабо розумів, про що той говорив англійською.

Також невідомо, чи зрозуміли іноземця співробітники ДАІ, яких на місце ДТП викликав водій, що сидів за кермом "Рено Логан".

За коментарем щодо даного інциденту Gazeta.ua звернулася до керівника прес-служби ДАІ Києва Євгена Кравця.

"У нас ця інформація не підтверджується. Там дійсно було ДТП, але без участі "Феррарі", - сказав у телефонній розмові Євген Анатолійович.

Нагадаємо, що П"єрлуїджі Колліна підписав з Федерацією футболу України контракт на два роки.

Відзначимо, що 23 серпня, в Будинку футболі пройшло засідання Футбольного прес-клубу, на якому П"єрлуїджі Колліна розповів про перший місяць своєї роботи в Україні.

За матеріалами ТСН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Рено Логан" не дозволив "Феррарі" Колліни зникнути з місця аварії - ЗМІ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі