понеділок, 19 липня 2010 18:34

"Я не з ніжних" - Колліна

"Я не з ніжних" - Колліна
Куратор системи суддівства у професійному футболі України П"єрлуїджі Колліна може змінити систему покарань арбітрів та їх асистентів. Наразі діє норма, згідно з якою у випадку вчинення результативних помилок у двох матчах "люди в чорному" автоматично переводяться у лігу, нижчу за рангом.

"Ми не можемо собі дозволити розкидатися суддями. Я не вважаю, що ми повинні відмовлятися від послуг рефері, який дійшов до Прем"єр-ліги, в якого вкладені значні кошти, лише через два неправильних рішення. Хіба тренер відмовляється від послуг гравця, який невдало провів кілька матчів? Ми маємо зрозуміти причину помилки судді, і знайти спосіб уникнути її в майбутньому. Я впевнений, що ми відшукаємо оптимальну формулу застосування покарань" - заявив Колліна на виконкомі ФФУ.

Ротація суддів з ліги в лігу відбуватиметься на основі оцінок інспекторів та голів комісій (всього їх є п"ять). Її будуть проводити двічі на рік - після весняної та осінньої частин сезону. Італієць вважає, що для роботи на матчах молодіжних складів та Прем"єр-ліги потрібні 24 арбітри.

"Я не з ніжних. Ті, хто мене добре знають, підтвердять це" - Колліна дав зрозуміти, що жартувати він не буде.

Нагадаємо, угода ФФУ з найвідомішим арбітром світу розрахована на два роки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Я не з ніжних" - Колліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі