середа, 02 грудня 2009 13:16

"Польща не відніме в України матчі Євро-2012" - Герш

"Польща не відніме в України матчі Євро-2012" - Герш

Україна за останніх півроку досягла значного прогресу в підготовці до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, тому УЄФА затвердить чотири українські міста організаторами першості. Таку думку висловив міністр спорту Польщі Адам Герш.

Він відзначив, що експерти УЄФА на останньому робочому засіданні підтвердили "значний прогрес" в підготовці України до проведення Євро-2012. "У мене склалося враження, що позитивні звіти української сторони вказують на те, що таке рішення (про затвердження 4 приймаючих міст) дуже ймовірне", - сказав міністр.

Герш також назвав маловірогідною втрату Києвом права приймати фінальний матч Євро-2012. На його думку, це може відбутися тільки у разі виникнення проблем зі своєчасним завершенням реконструкції НСК "Олімпійський". За словами Герша, навіть якщо виникнуть проблеми із затвердженням одного з українських міст, жоден із запасних польських міст не відніме право приймати матчі Євро-2012.

На його думку, в крайньому випадку в українських і польських містах-організаторах чемпіонату відбудуться додаткові матчі. "Це план "Б". Я вірю в 4 на 4", - сказав Герш.

Як повідомлялося, сьогодні починається дводенний візит Герша до України, який планує обговорити з українськими посадовими особами питання підготовки до Євро-2012.

На право приймати матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року претендують чотири українські міста: Київ, Донецьк, Львів і Харків. На даний момент остаточно затверджений тільки Київ.

Виконавчий комітет УЄФА повинен остаточно затвердити міста-організатори чемпіонату 11 грудня. У Польщі матчі Євро-2012 повинні відбутися у Варшаві, Гданську, Вроцлаві і Познані.

За матеріалами GlavRed.Info

Зараз ви читаєте новину «"Польща не відніме в України матчі Євро-2012" - Герш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі