неділя, 29 листопада 2009 11:38

Павленко звітував за рік реконструкції "Олімпійського"

Павленко звітував за рік реконструкції "Олімпійського"
Виповнилося рівно рік з початку реконструкції НСК "Олімпійський" до Євро-2012. Про підсумки роботи за цей період розповів під час засідання Колегії Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту його очільник Юрій Павленко.

Протягом року здійснення будівельно-монтажних робіт на НСК "Олімпійський" було задіяно 120 організацій, зокрема 57 – будівельних, 10 – проектних, 8 – науково-дослідних, 18 – постачальних, 12 – автотранспортних та 15 інших, з початку реконструкції головної спортивної арени країни використано 850 млн грн.

Міністр наголосив, що зведення стадіону класу "еліт" здійснюють саме українські компанії.

"Всі будівельно-монтажні роботи на НСК "Олімпійський" проходять згідно з графіками, затвердженими УЄФА, а на деяких ділянках - навіть випереджають їх", - констатував Павленко.

Протягом року реконструкції НСК "Олімпійський" здійснено підсилення верхнього ярусу трибун, демонтовано адміністративні споруди, зокрема 11 754 кубічних метри залізобетонних конструкцій, влаштовано 3423 палі підпірних стін, об"їзної дороги, влаштовано монолітні конструкції та складки нижнього ярусу трибун (всього виготовлено і змонтовано 2 300 залізобетонних складок і 25 000 м гумотехнічної смуги), реставровано верхній ярус трибун (35 тис. метрів квадратних залізобетонних складок).

Окрім цього, в холодній зоні влаштовано 1633 шт. металевого шпунта, в зоні вболівальників влаштовано 340 шт. горизонтальних анкерів, а у VIP-зоні розроблено 269 848 метрів кубічних ґрунту, змонтовано 1 407 одиниць обладнання інженерного колектора.

kmu.gov.ua
Зараз ви читаєте новину «Павленко звітував за рік реконструкції "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі